Menu

Dommere

Regler for dommerpåsætning i DBU - Klik på link her

 

Dommerklub i B1973:

21-Sep-2015:
Som annonceret i sidste uge vil vi nu gøre et forsøg på at stable en intern dommerklub på benene...Vi er af årsager som jeg her ikke skal komme nærmere ind på kommet lidt skævt fra start, og jeg vil derfor bede ALLE som har lyst til at hjælpe på dette ret så vitale område, om at rette henvendelse til undertegnede.
Dette gælder også dem som allerede har været i gang som dommere/kampledere.

Så har du lyst til at være en del af fodbolden som både er inspirerende og udviklende så kontakt mig hurtigst muligt

Sportslig hilsen

Bruno Kristensen

30 24 69 95 eller e-mail bek@sport.dk

........................................................................................................................................................................................
09-Sep-2015:
Dommerklub i Herlev B1973...


Det er med stor glæde, at jeg kan informere om, at det er lykkedes os, at etablere vores egen dommerklub i Herlev B1973...

Den overordnede ansvarlig for vores dommerklub er Bruno Kristensen, som er god gammel kending af klubben.


Det vil betyde, at der fra på mandag vil fremgå dommer eller kampleder på kampoversigten, som hænger på klubbens arealer, og der hvor det ikke er lykkedes at besætte en kamp gælder de samme regler som i dag.

Det betyder, at man selv er ansvarlig for at stille med en dommer, alternativt benytte DBU Sjællands Dommerhjælp.


P.t. består dommerklubben af 4 kampledere og 3 dommere, og vi arbejder på at tilføre flere, idet vores ambition er, at alle hjemmekampe, som ikke får en dommer fra DBU Sjælland, er dækket af vores egne dommere.


Håber i vil tage godt i mod vores dommere, og hvis der skulle være nogle som skulle have interesse i at blive en del af dommerklubben, så tag fat i Bruno (kontaktoplysninger lægges på hjemmesiden snarest).

 

Med venlig hilsen
Flemming Tange

Sportschef Herlev B1973.